Redaktionskommittén vill veta!
Skicka mitt svar
apr 28

Skriven av: host
2015-04-28 07:26

Leader södra Bohuslän söker en verksamhetsledare! Ansök eller hjälp oss gärna att sprida annonsen! 

Arbetsplatsbeskrivning
Ideella krafter, näringsliv och sju kommuner på västkusten tar nu ett gemensamt tag om lokalt ledd utveckling genom Leader södra Bohuslän. En beslutsgrupp (LAG) ska utifrån en lokalt framtagen strategi fördela ekonomiskt stöd till ett stort antal utvecklingsprojekt, som tillsammans ska bidra till att uppnå Leader södra Bohusläns vision 2020 ”En levande, kreativ och unik del av Bohuslän, tillgänglig för alla”. Leader södra Bohuslän omfattar kommunerna Uddevalla, Stenungsund, Kungälv, Tjörn, Orust, Öckerö och skärgården i stadsdelen Västra Göteborg, Göteborgs stad.


Arbetsbeskrivning
Som verksamhetsledare är du ansvarig för områdets budget och utvecklingsstrategins genomförande. Du kommunicerar och marknadsför smart och strategiskt för att få in relevanta projektidéer utifrån strategin. Du handlägger projektansökningar utifrån givna regelverk, samtidigt som du vägleder de projektsökande att genomföra sina utvecklingsidéer på ett hållbart sätt. Du följer upp och utvärderar verksamheten systematiskt utifrån uppsatta mål, och avrapporterar löpande till beslutsgruppen. Du har arbetsgivaransvar för övrig personal på kansliet.

Kvalifikationer
Som person är du en kreativ administratör, med god analysförmåga och ett strategiskt angreppssätt. Du är lösningsorienterad, får saker att hända och är uthållig. Du är kontaktskapande med god samarbetsförmåga, men har inget emot att arbeta självständigt i och leda en mindre organisation. Och du har en vilja och ett intresse att vara med och utveckla södra Bohuslän!

Du har:
• Högskoleexamen inom t.ex. statsvetenskap, offentlig förvaltning, ekonomi, kommunikation, agronomi eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
• Goda kunskaper i ekonomiuppföljning, redovisning och/eller företagsekonomi.
• Erfarenhet av projekt- och processutveckling, gärna inom Leadermetoden eller från andra EU-projekt.
• Erfarenhet av arbete inom eller gentemot offentlig sektor samt förståelse för näringslivets och ideell sektors förutsättningar.
• B-körkort.

Det är meriterande om du även har:
• Erfarenhet av arbete med besöksnäring, lokal matproduktion, lokal samhällsutveckling och/eller miljöfrågor.
• Etablerade kontaktnät inom offentlig sektor, näringsliv och/eller ideell sektor i Leader södra Bohusläns geografiska område.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Fast månadslön.

Ansökan
Ansök senast: 2015-05-21
Referensnummer: Verksamhetsledare
Välkommen att söka genom att skicka CV och personligt brev till Josefina Andersson, josefina.andersson@terraetmare.se

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt
Kontaktpersoner
Lisa Adolfsson
Ordförande interimsstyrelse Leader Södra Bohuslän
0733-10 75 74

Josefina Andersson
Projektledare Leader Terra et Mare
0761-452778

Övrigt
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer: http://www.terraetmare.se/Projekt/Strategi20142020/tabid/980/Default.aspx

Tags:

Namn:
Rubrik:
Kommentar:
Säkerhetskod
Skriv in koden i rutan nedan
Skicka in min kommentar    Avbryt  
 

På den här bloggen kan du följa arbetet med att ta fram en strategi för hur landsbygden ska kunna utvecklas i kommunerna Uddevalla, Stenungsund, Tjörn, Orust, Kungälv, Öckerö och i Göteborgs södra skärgård. Strategin ska gälla för EU’s programperiod 2014-2020. En redaktionskommitté ansvarar för att ta fram strategin, som ska vara klar under 2014. Välkommen att följa och delta i arbetet!